WES Bezettingswerken - Tielen
gyprocwerken-2

Gyproc

Wij doen alle gyprocwerken en gebruiken gyproc bij de renovatie van je woning.  Gyprocwanden zijn de ideale oplossing bij de verbouwing van je huis.  Of het nu gaat om de afwerking van de zolder of om het maken van een extra slaapkamer.  Gyprocplaten kunnen gebruikt worden in elke kamer van een woning.  Voor zowel renovatie of verbouwing als bij nieuwbouw.

 

Gyproc is een lichtgewicht materiaal en kan dus perfect overal in huis gebruikt worden.  Het heeft een goede geluidsisolatie, er kunnen makkelijk zware voorwerpen aan opgehangen worden en is brandveilig. 

 

Bij het uitvoeren van de gyproc werken zorgen wij uiteraard ook voor de afwerking zodat je een perfect gladde wand krijgt als eindresultaat.  Klaar voor de afwerking en de inrichting van je nieuwe kamer.

 

Wes-bezettingswerken zorgt voor een perfecte afwerking van alle gyprocwerken : wanden, plafonds, het opsplitsen van kamers, het renoveren van een oud huis, …  En wij zorgen voor de verdere interieurafwerking van je kamer met een laminaatvloer of accentmuur met steenstrips.

WES Bezettingswerken : de beste kwaliteit aan een goede prijs!

logo nieuw
WES Bezettingswerken
Wesley Helsen
Gemeentestraat 12
2260 Oevel (Westerlo)
0472 / 08 55 42
info@wesbezettingswerken.be